Over ons

Bij Feel Flex draait het om "Werk & MEER". Wij zijn hét uitzendbureau voor zorgeloos flexwerken, met vacatures in verschillende sectoren zoals transport, techniek, agrarisch en productie. We regelen niet alleen jouw nieuwe baan, maar bieden ook dat beetje extra, zowel zakelijk als privé. Bij ons draait het om menselijkheid, zodat jij zorgeloos kunt werken & MEER.

Wie wij zijn en waar we voor staan

Een hechte gemeenschap

Bij Feel Flex zijn we een hechte gemeenschap van klanten, flexwerkers en collega's die allemaal één ding gemeen hebben: onze passie voor "Werk & MEER". We zijn niet zomaar een uitzendbureau, we bieden namelijk meer dan alleen vacatures. Onze toewijding aan "Werk & MEER" gaat verder. We zijn er om je te helpen groeien, leren en bloeien. We helpen je te laten slagen in alles wat je doet, of je nu een klant, een flexwerker of een collega bent.

Voor onze klanten

Voor onze klanten

Voor onze klanten zijn we een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat hun bedrijf blijft draaien met de juiste mensen op de juiste plek. We hebben een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten in verschillende sectoren, waardoor we snel en effectief kunnen reageren op de veranderende behoeften van uw bedrijf. Wil jij meer weten of klant worden? Klik dan meteen hier!

Voor onze flexwerkers

Voor onze flexwerkers

Voor onze flexwerkers zijn we een betrouwbare bron van werk en ondersteuning. We bieden niet alleen vacatures, maar ook persoonlijke begeleiding, training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat je succesvol kunt zijn in je baan en je carrière. Indien nodig regelen we ook vervoer of huisvesting. We passen ons aan jou aan! Zoek jij een passende en flexibele baan? Check hier ons actuele vacature aanbod!

Voor onze collega's

Voor onze collega's

Voor onze collega's zijn we meer dan alleen een werkgever. We zijn een familie. We zijn er om je te ondersteunen en je te helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We geloven in open communicatie, respect en samenwerking, omdat we weten dat we samen sterker staan. Heb jij ook meer te bieden en wil je bij ons werken? Klik dan meteen hier!

Ontdek Feel Flex op Instagram

We zijn gecertificeerd - dit betekent het voor jou

Bij Feel Flex hechten we veel waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Daarom zijn we aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Maar wat betekent dat eigenlijk voor jou? Simpel gezegd: je kunt erop vertrouwen dat je zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau dat zich houdt aan de gedragsregels van de uitzendbranche. Je kunt zorgeloos aan het werk en je focussen op wat echt belangrijk is - jouw carrière en toekomst. Bij Feel Flex kun je erop vertrouwen dat we ons inzetten voor jouw succes.