Werk & meer

Werk & meer, dáár staat Feel Flex voor. Dit betekent dat jij op alle vlakken verder wordt geholpen. Zowel zakelijk als privé. Menselijkheid, dat is waar het bij ons om draait. Zodat jij zorgeloos kunt werken.

We staan voor je klaar

Dagelijks staat er een heel team aan Feel Flex personeel voor je klaar. Deze mensen regelen dat jij de beste baan krijgt die past bij jouw wensen / vakgebied. Ze zorgen er ook voor dat je onbezorgd kunt werken, wekelijks netjes uitbetaald krijgt en ondersteund wordt op alle vlakken. Jij krijgt dus niet alleen een nieuwe baan die bij je past, maar ook alles eromheen. Werk & MEER is namelijk wat Feel Flex is!

Feel Flex

Feel Flex is hét uitzendbureau als het gaat om zorgeloos flexwerken. We hebben voor iedereen de juiste vacature. In transport, in de techniek, agrarische sector of in de productie. We regelen jouw nieuwe baan en alles eromheen. Werk & MEER is namelijk wat Feel Flex is! Zo kun jij je zonder zorgen focussen op waar het om draait: prettig werken, waarbij alles goed is geregeld.

Uitzendbureau Feel Flex is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau.