Onze klanten

Wij zijn ontzettend trots op de mooie bedrijven en organisaties waarmee we samenwerken. Ontdek hieronder zelf wat onze bestaande klanten te zeggen hebben over hun ervaringen in de samenwerking met Feel Flex. Hun succes is ons succes!

Samenwerken in Succes, dit zeggen onze klanten

Bij Feel Flex, begrijpen we dat succesvolle samenwerkingen de sleutel zijn tot groei in het bedrijfsleven. Wij gaan verder dan traditionele uitzendbureaus. Als jullie partner in "Werk & MEER," zijn we er om jullie organisatie te helpen. Onze inzet gaat verder dan enkel het invullen van vacatures. Dus ben je op zoek naar personeel? Onze flexwerkers werken in verschillende vakgebieden; van logistiek tot productie, van schoonmaak tot facilitair, van techniek tot transport en van administratief tot agrarisch. Ook Werving & Selectie is een dienst die wij regelmatig leveren. Wij zijn toegewijd aan het bouwen van duurzame zakelijke relaties en we helpen bij het bereiken van jullie doelstellingen. Dit doen we al voor veel mooie klanten in verschillende branches. Ontdek wat onze klanten zelf zeggen en laat ons deel uitmaken van jullie succesverhaal. Wil je direct informatie of een afspraak maken om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken? Klik dan hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Voor onze klanten

Vebego

"Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig, direct contact en het meedenken is hierin dan ook heel belangrijk."

Ria Nuchter, Rayonmanager Vebego Cleaning Services
Website Vebego Cleaning Services

Verano

Verano

'' Feel Flex is al jaren onze vaste partner en faciliteert ons op het gebied van uitzendkrachten. Feel flex ontzorgt en werkt nauw met ons samen waardoor de kwaliteit geborgd blijft. De samenwerking ervaren wij positief!"

Anne van de Gazelle, HR adviseur bij Verano
Website Verano

Bastion Hotels

Bastion Hotels

"Feelflex is Flexibel, meedenkend en snel! Fijn dat er ook goed gecommuniceerd wordt."

Naomey Osepa- Ignacio, Regio Manager Bastion Hotels
Bastion Hotels

SDR Elektrotechniek Amsterdam

"Wij hebben een prettige samenwerking met Feelflex. Het hele jaar door zetten wij meerdere uitzendkrachten en ZZP’ers tegelijk via hen in. De opvolging van de administratie gaat altijd vlot en professioneel."

Website SDR Elektrotechniek

AAA-LUX

"We are very satisfied with FeelFlex, especially with the communication and feedback from them. FeelFlex really care about their employees which is in line with our philosophy. They provide top tier employees. We really recommend cooperation with FeelFlex."

Jeremy, Ludmiła & Tomasz (Teamleaders)
Website AAA-LUX Lightning

UDEA

"Feel Flex ontzorgt en zetten die extra stap voor zowel ons als klant als voor de flexwerker"

Bart Willems- Manager Supply Chain Udea
Website Udea