MEER dan een uitzendbureau

Bij Feel Flex gaat het om de kracht van Werk & MEER. Naast de perfecte match met de flexwerker richten we ons ook op persoonlijke begeleiding, training en ontwikkelingsmogelijkheden van flexwerkers. Extra ondersteuning nodig? Wij helpen waar mogelijk!

Flexibiliteit & MEER

Bij Feel Flex geloven we in meer dan alleen het leveren van personeel. We streven ernaar om de juiste match te vinden tussen werkgevers en werknemers, zodat beide partijen kunnen groeien en bloeien. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke of langdurige krachten, en of je er nu 10 of 500 nodig hebt - wij bieden maatwerkoplossingen die we afstemmen op jouw wensen. Bovendien doen we meer dan enkel bemiddelen. We bieden persoonlijke begeleiding, training en ontwikkelingsmogelijkheden om flexwerkers te helpen groeien en hun vaardigheden te ontwikkelen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons direct, alle telefoonnummers vind je hier. Ontdek zelf hoe wij met onze Werk & MEER filosofie jouw bedrijf kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match!

 

 

Werk & MEER in jouw bedrijf

1. Passende en gemotiveerde medewerkers
2. Maatwerk voorstel afgestemd op jouw wensen
3. Flexibele inzetbaarheid door heel Nederland
4. Volledige ontzorging: denk aan zaken als vervoer, huisvesting, ziekteverzuim, contractuur en wetgeving

Feel Flex is er voor jouw bedrijf en biedt meer dan alleen flexwerkers. Met onze maatwerk oplossingen en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor passende en gemotiveerde medewerkers die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Wij ontzorgen jou op alle vlakken, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.