Interview met Jeroen, die al ruim 5 jaar voor ons werkt

Feel Flex draait in de eerste plaats natuurlijk om al onze flexwerkers en opdrachtgevers en die willen we elke dag opnieuw zo goed mogelijk bedienen. Om dat succesvol te kunnen doen hebben wij zelf talentvolle en ambitieuze werknemers nodig. Tijd dus om hen wat beter te leren kennen. Jeroen stelt zich deze week aan je voor.  

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Jazeker. Ik ben Jeroen Brus en ik ben 29 jaar oud. Mijn hobby’s zijn onder andere voetbal, skiën, Formule 1 en ik hou van gezellig met vrienden en collega’s een drankje doen. Ik werk inmiddels al zo’n 5,5 jaar bij Feel Flex. Ik werk hier samen met Ton op de afdeling Loonadministratie. Ik zorg ervoor dat alle lonen correct en op tijd verwerkt worden.”

Hoe ben je bij Feel Flex terecht gekomen? 

“Nou, ik was al een tijdje niet meer zo tevreden met mijn vorige baan. Ik zag een vacature voorbij komen op social media en net als iedereen uit Veghel kende ik Gerard al een beetje. Ik dacht, volgens mij is Feel Flex best een leuk bedrijf dus ik besloot te solliciteren.”

En daar heb je dus geen spijt van gekregen?

“Nee zeker niet. Ik werk op de back office en het is altijd super gezellig bij ons op kantoor. We werken hard en er hangt een informele sfeer, iedereen houdt van een grapje. Ik zit hartstikke op mijn plek hier.”

De vraag van collega Alexander: “wat maakt de loonadministratie interessant om in te werken?

“Werken op de Loonadministratie is een secuur werkje. Elk jaar zijn er veel wijzigingen in de wet- en regelgeving. We moeten altijd weer kijken naar de gevolgen voor de flexwerker en allerlei belangen afwegen. Daarnaast ben ik bezig met het opstellingen van berekeningen en de administratie rondom ziekte en transitievergoedingen. Ook lever ik informatie aan bij het UWV. Het is een hele puzzel maar dat maakt het juist leuk, ik hou ervan om dingen uit te zoeken. Je moet ervoor zorgen dat het altijd klopt voor iedereen.”

Als jij op een verjaardag vertelt over je werk bij Feel Flex, wat voor reacties krijg je dan?

“Mensen weten vaak niet wat mijn werk inhoudt. Zo zouden we in Nederland in de uitzendbranche flexwerkers uit andere landen minder betalen. Dat probeer ik altijd meteen te ontkrachten want dat is echt niet zo. We moeten ons gewoon aan de Nederlandse wet houden.”

Aan wie draag jij het stokje over en welke vraag wil je diegene stellen?

“Ik draag het stokje graag over aan collega Maarten Beemer. En mijn vraag is: ‘Hoe weet jij of een flexwerker een goede match is met een opdrachtgever?'”