Interview met intercedent Stefan uit Leidschendam

Feel Flex draait in de eerste plaats natuurlijk om al onze flexwerkers en opdrachtgevers die we elke dag opnieuw zo goed mogelijk willen bedienen. Om dat succesvol te kunnen doen hebben wij zelf natuurlijk talentvolle en ambitieuze werknemers nodig. Tijd dus om die wat beter te leren kennen. Intercedent Stefan stelt zich deze week aan je voor.  

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Ik ben Stefan en ik werk nu al meer dan vijf jaar bij Feel Flex als intercedent. In het verleden had ik al ooit uitzendwerk gedaan en toen de vestiging in Leidschendam geopend werd, ben ik er via via terecht gekomen. Verder doe ik zelf aan voetbal en ga ik ook graag naar Ajax. Ook heb ik een druk gezinsleven. Over een maand word ik voor de tweede keer vader.”

Collega Mark had ook een vraag voor je bedacht: “Waar haal jij het meeste voldoening uit binnen je functie?”

“Misschien een beetje cliché maar ik geniet er het meeste van als we een mooie aanvraag binnenkrijgen van een opdrachtgever waar we de perfecte match voor kunnen vinden. Dan maken we in één klap twee mensen heel blij, de opdrachtgever en natuurlijk ook de flexwerker want die heeft ook een nieuwe uitdaging te pakken.”

Kun je een voorbeeld noemen van zo’n plaatsing?

“Ik heb niet echt een favoriet. Maar wat ik heel leuk vind is werken voor mooie projecten uit de regio. Dat je er bijvoorbeeld langs kunt rijden en kan denken, hier hebben wij mensen geplaatst.”

Kun je nog wat meer vertellen over Feel Flex specifiek in de regio Leidschendam?

“Wij zijn in de regio Leidschendam één van de grotere uitzendbureaus voor de techniek en transport. Net als alle andere vestigingen staan we voor betrouwbaarheid. We doen veel voor onze flexkrachten, daardoor is het verloop ook klein. Omdat we veel lokaal werken, kunnen we makkelijk langsgaan bij onze opdrachtgevers. Zo hebben we ook een hele groep flexwerkers opgebouwd die al jaren voor ons werken. En ook als ze weggaan houden we vaak contact. Dat wordt gewaardeerd. Mocht het dan ergens anders niet helemaal uitpakken zoals gedacht, dan kunnen ze eenvoudig terugkomen.”

En hoe is het op kantoor in Leidschendam? 

“We zijn natuurlijk een klein kantoortje in vergelijking met de andere vestigingen van Feel Flex. Ons team is klein, maar hartstikke gezellig. De sfeer is echt goed. Ik ben er trots op dat we zijn uitgegroeid tot een stabiele vestiging. We zijn ondertussen ook steeds bekender in de regio.”

Zie je dingen veranderen in de recruitment branche?

“Er zijn steeds meer mensen die als zzp-er aan de slag willen. Dat is denk ik ook een beetje de nieuwe generatie. Maar wat we veel zien is dat deze mensen alsnog vooral bezig willen zijn hun eigen werk, niet met opdrachten binnenhalen. Wij zijn commercieel en kunnen ze helpen met het vinden van mooie projecten. Ik vind het fijn dat we zo ook kunnen inspelen op de veranderingen in de markt.” 

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst? 

“Met de vestiging in Leidschendam willen we natuurlijk nog groter worden. Ik geloof dat we nog bekender kunnen worden in de regio en dan kunnen we ook in andere sectoren gaan bemiddelen.” 

Wat zijn volgens jou belangrijke eigenschappen die een intercedent moet hebben? 

“In de eerste plaats moet je goed kunnen luisteren. Je moet zowel bij opdrachtgever als flexwerker écht doorhebben wat nou precies de behoeften zijn. Iedereen is anders dus daar moet je op kunnen inspelen. En je moet kansen zien en vooral ook proactief op zoek gaan naar die kansen. “

Tot slot: aan wie draag jij het stokje over en kun je een leuke vraag verzinnen voor deze collega? 

“Ik draag het stokje over aan Alexander Mols. Mijn vraag aan hem is: ‘Hoe kijkt hij vanuit de backoffice tegen de uitzendwereld aan?'”