Hoe is het om te werken als vrachtwagenchauffeur?

Via een uitzendbureau aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Daar hebben we bij Feel Flex volop plek voor. Prachtig werk in de transportsector dat je op de meest uiteenlopende plekken brengt. Chauffeur Norbert (32) uit Polen doet het al een hele poos. 

De trotse Pool woont en werkt inmiddels al ruim twee jaar in ons land. Zijn vriendin en moeder niet – zij wonen in Polen. Norbert zelf heeft zijn huisvesting via Feel Flex verkregen, net als zijn huidige functie als vrachtwagenchauffeur. Al is die nog betrekkelijk vers.

Zo’n twee maanden geleden benaderde onze Poolse intercedent Sylwia hem. Het was op een doorsnee woensdag, weet hij nog. Sylwia belde hem met de vraag of hij nog werk zocht in de transportsector. Norbert voelde zich op dat moment niet volledig op zijn plek bij zijn toenmalige werkgever, waar hij ook op uitzendbasis werkzaam was als vrachtwagenchauffeur. Het telefoontje kon geen betere timing hebben, zo bleek.

Toen hij voor de vacature gebeld werd, reed Norbert voor een opdracht ergens in Duitsland. Twee dagen later meldde hij zich op het kantoor in Leidschendam voor een gesprek met Sylwia. De volgende dag al was Norbert via Feel Flex aan de slag en reed hij als vrachtwagenchauffeur voor Simon Loos rond in de winkeldistributie. Inderdaad, zo vlot kan het gaan. 

Inmiddels zijn we een poos verder en zit Norbert als chauffeur helemaal op zijn plek bij deze opdrachtgever. “Het is een goed bedrijf, en ze zijn erg goed voor mij”, vertelt hij. Norbert gaat graag naar zijn werk, maar hoeft niet direct bij hen in dienst. “Laat mij maar gewoon via Feel Flex daar blijven werken”, lacht hij. Hij vind het contact met vestiging Leidschendam erg fijn. Bovenal is Norbert blij met zijn woning die hij via Feel Flex huurt. Want Feel Flex, daar is tenslotte ‘alles goed geregeld’. 

 

Vrachtwagenchauffeur Norbert staat trots bij zijn vrachtwagen.