Alexander verteld over zijn ervaringen bij Feel Flex

Feel Flex draait in de eerste plaats natuurlijk om al onze flexwerkers en opdrachtgevers die we elke dag opnieuw zo goed mogelijk willen bedienen. Om dat succesvol te kunnen doen hebben wij zelf natuurlijk talentvolle en ambitieuze werknemers nodig. Tijd dus om die wat beter te leren kennen. Alexander werkt op de back office en stelt zich deze week voor. 

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Jazeker. Ik ben dus Alexander en werk al meer dan vijf jaar bij Feel Flex. Ik ben daar werkzaam op de back office. Wij houden ons bezig met alle administratie en ik ondersteun Patrick (Financieel directeur) en Paul (controller) bij hun werkzaamheden. In het begin deed ik puur administratie, inmiddels ben ik veel meer betrokken bij de controle, zoals periodeafsluiting en stukken voorbereiden voor de accountants. Daarnaast werk ik samen met Janny (Medewerker financiële administratie) en wij zorgen voor het verwerken van de facturen, zowel inkoop als verkoop. Ik woon in Veghel en ben vader van een dochter die inmiddels twee is. Als grote hobby heb ik voetbal. Dit heb ik lange tijd op professioneel niveau gedaan, inmiddels is het iets meer vrijblijvend en voetbal ik bij het zaterdagteam.”

Hoe ben je bij Feel Flex terecht gekomen? 

“Zoals ik net al zei heb ik op hoog niveau gevoetbald. Eerst bij FC Den Bosch, later kwam ik bij Blauw Geel’38 in Veghel terecht. Daar is Gerard (directeur van Feel Flex) natuurlijk ook een graag geziene gast. Zo leerde ik hem kennen en ben ik er eigenlijk een beetje ingerold.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Ik kom uit Veghel dus ik kende al best wel wat mensen op kantoor. Toen ik begon bij Feel Flex voelde het meteen als een warm bad. En dat is eigenlijk nog steeds zo. De organisatie is heel vrij en heel flexibel. Echt een platte organisatie. Je kunt met iedereen een praatje maken en het is gewoon super gezellig op het hoofdkantoor. Gerard wil dat iedereen zich fijn voelt en dat iedereen met een goed gevoel naar z’n werk gaat. Nou dat geldt zeker voor mij.

Ik merk dat het imago van de financiële administratie vaak een beetje suf is. Maar wij zijn echt een leuke hippe jonge groep. We zijn super gemotiveerd en werken hard. “

De vraag van collega Stefan: ‘hoe kijk jij vanuit de back office tegen de uitzendwereld aan’?

“Ik denk dat de laatste jaren wel duidelijk is geworden dat de back office juist in de uitzendwereld echt super belangrijk is. De wetten en regelgeving veranderen de hele tijd en moeten natuurlijk goed nageleefd worden. Alles moet gewoon kloppen en elke flexwerker moet bepaalde overeenkomsten getekend hebben voordat ‘ie aan de slag kan. Wij hebben bij Feel Flex ook allerlei certificaten die aantonen dat wij gewoon netjes en goed zaken doen. Dat is voor klanten ook een fijne bevestiging. Als het bij ons een zooitje zou zijn, dan heeft dat effect op de flexwerkers en dat wil je natuurlijk niet. De basis van een bedrijf is de back office, die moet gewoon goed functioneren en ik geloof dat die basis goed is bij ons.”

Wat is je leukste herinnering tot nu toe bij Feel Flex? 

“Gerard vindt het super belangrijk dat het personeel het naar haar zin heeft bij Feel Flex. Er wordt dus ook regelmatig groots uitgepakt. Het mooiste feest dat ik heb gehad was toch wel ‘Vrienden van Amstel Live’ twee jaar geleden. Dat was echt een kei leuke avond. Maar ook de familiedag in Mariahout waar heel veel bekende artiesten optredens gaven, was ook echt super geslaagd.”

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

“Ik ben zeker nog niet uitgeleerd, dus ik wil nog groeien richten de controller functie. Daar komt natuurlijk ook wat meer verantwoordelijkheid bij kijken. Voor nu is mijn doel om dus om nog meer ondersteunend te zijn voor Patrick en Paul want daar kan ik gewoon heel veel van leren.”

Aan wie draag jij het stokje over en welke vraag wil je diegene stellen?

“Ik draag het stokje over aan Jeroen Brus. En mijn vraag voor hem is: ‘wat maakt de loonadministratie interessant om in te werken? En wat zijn jouw sterke punten?'”